In mai putin de o saptamana, politistii si procurorii constanteni au reusit sa-i depisteze pe criminalii taximetristului Hari Bacanu, constanteanul batut, impuscat si incendiat pe un camp, din comuna Deleni. Cei trei indivizi si-au recunoscut fapta
In mai putin de o saptamana, politistii si procurorii constanteni au reusit sa-i depisteze pe criminalii taximetristului Hari Bacanu, constanteanul batut, impuscat si incendiat pe un camp, din comuna Deleni. Cei trei indivizi si-au recunoscut fapta in fata anchetatorilor. Potrivit politistilor, printre lucrurile furate de la Bacanu in noaptea crimei s-au aflat si cele doua telefoane mobile ale acestuia, care au fost puse sub urmarire inca de la inceputul anchetei. In momentul in care cei trei suspecti s-au intalnit pentru a vinde telefoanele, politistii i-au “saltat” chiar din strada si i-au audiat.

Paul Adam Mecu, din Harsova, Cosmin Grigoras, de 25 de ani, din Garliciu, si Dumitru Cananau, de 34 de ani, cumnatul lui Mecu, din localitatea Independenta, se cunosc de mai multa vreme, nu au ocupatii, iar ultimii doi au caziere, fiind implicati in cateva talharii si furturi. Mecu si Grigoras au fost plecati pentru mai mult timp din tara, iar politistii cred ca in Italia ar fi comis alte infractiuni. Urmeaza ca audierile sa lamureasca si acest aspect. Cert este ca Mecu s-a intors din peregrinarile sale cu un pistol, iar saptamana trecuta s-a decis sa-l foloseasca. Impreuna cu Grigoras si Cananau au planuit in cele mai mici detalii atacul: urmau sa jefuiasca un taximetrist cu o masina mai pricopsita, iar pentru a nu fi dati in vileag au decis sa il elimine. Pe 23 ianuarie seara, cei trei au facut rost de un bidon cu benzina, au mers in statia de taxiuri de la Tomis, in centrul orasului Constanta, si s-au urcat in prima masina care li s-a parut mai scumpa.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.