Obisnuinta. Micutul Patrick ii spune deja "mami" matusii sale din Pitesti Copilul lui Cristian Cioaca va ajunge in grija matusii sale, dupa ce reprezentantii Directiei de Protectie a Copilului Brasov au dat aviz favorabil pentru plasamentul micutulu
Obisnuinta. Micutul Patrick ii spune deja "mami" matusii sale din Pitesti Copilul lui Cristian Cioaca va ajunge in grija matusii sale, dupa ce reprezentantii Directiei de Protectie a Copilului Brasov au dat aviz favorabil pentru plasamentul micutului Patrick catre sora politistului. Mihaela Maxim, directoarea institutiei, a declarat ca a depus, ieri, dosarul cu avizul favorabil pentru Ana-Maria Ene, sora lui Cristian Cioaca, chiar daca si parintii Elodiei Ghinescu au solicitat plasamentul acestuia pe perioada in care Cioaca va sta in arest. "Noi am facut o ancheta ampla in acest caz, consultand psihologi, asistenti sociali de la Brasov si Arges, si am constatat ca familia pe cale paterna a copilasului, respectiv matusa acestuia, este mai indreptatita sa il primeasca in plasament. Decizia finala insa nu ne apartine noua, ci Tribunalului pentru Minori", a spus Maxim. Potrivit sursei citate, atat familia pe cale paterna, cat si cea pe cale materna indeplinesc conditiile necesare pentru a-l intretine pe Patrick, in varsta de trei ani, dar ca este "spre binele copilului" sa stea cu matusa lui, Ana-Maria Ene, careia a inceput deja sa ii spuna "mami". Parintii Elodiei Ghinescu, care au depus la randul lor o cerere pentru tutela copilului, s-au aratat nemultumiti de decizie, insa au precizat ca vor astepta decizia Tribunalului pentru Minori.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.