CNVM a aprobat ieri regimul de tranzactionare a  contractelor futures avand ca activ suport actiuni, la BVB, ne-a informat institutia printr-un comunicat. "Pretul final de decontare a acestor instrumente financiare derivate se va calcula pe baza
CNVM a aprobat ieri regimul de tranzactionare a contractelor futures avand ca activ suport actiuni, la BVB, ne-a informat institutia printr-un comunicat. "Pretul final de decontare a acestor instrumente financiare derivate se va calcula pe baza pretului mediu ponderat cu volumul tranzactiilor incheiate pe piata reglementata la vedere in ultima zi de tranzactionare. Pretul zilnic de decontare a contractelor futures avand ca suport actiuni va fi determinat pe baza pretului de licitatie al contractului futures stabilit in baza algoritmului de fixing in cadrul etapei de inchidere din ziua curenta", se precizeaza in informare.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.