Potul de la 6/49, revendicat
Noul milionar in euro al Romaniei si-a revendicat ieri premiul. Potul cel mare, de aproximativ 12,45 milioane de euro, este cel mai mare din istoria Loteriei Romane. Fericitul castigator a venit impreuna cu s
Potul de la 6/49, revendicat
Noul milionar in euro al Romaniei si-a revendicat ieri premiul. Potul cel mare, de aproximativ 12,45 milioane de euro, este cel mai mare din istoria Loteriei Romane. Fericitul castigator a venit impreuna cu sotia, pentru a-si ridica banii. Liliana Ghervasuc, presedintele Loteriei Romane, a povestit ca marele castigator este un om de afaceri prosper, de nationalitate romana, dar de alta origine. De profesie economist, acesta locuieste de 17 ani in tara, unde a declarat ca va continua sa investeasca, promitand sa ofere oamenilor mult mai multe locuri de munca decat pana acum. “Am dat mana cu ei si ma bucur ca banii au ajuns la astfel de persoane. Este un om de afaceri care a promis ca va crea mult mai multe locuri de munca. Este pri­mul castigator care a spus ca va face si acte de caritate”, a declarat Ghervasuc. Povestea celor doi castigatori este simpla: cea care a depus biletul duminica a fost sotia, numerele neavand nici o semnificatie deosebita pentru familie. Biletul continea trei variante simple, in valoare de 13,3 lei. Cele sase numere norocoase extrase la Loto 6/49 de duminica au fost: 36, 6, 47, 24, 20 si 2.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.