De asemenea, conducerea PRM ne-a adus la cunostinta, tot prin intermediul unui comunicat de presa, ca ziarului ZIUA i s-a retras acreditarea la conferintele de presa ale PRM si la toate celelalte manifestari ale acestei formatiuni. "Avand in vedere p
De asemenea, conducerea PRM ne-a adus la cunostinta, tot prin intermediul unui comunicat de presa, ca ziarului ZIUA i s-a retras acreditarea la conferintele de presa ale PRM si la toate celelalte manifestari ale acestei formatiuni. "Avand in vedere politica necinstita si antiromaneasca pe care o promoveaza ziarul ZIUA, precum si atacurile marsave pe care aceasta publicatie le lanseaza impotriva partidului nostru si a presedintelui sau, Corneliu Vadim Tudor, va aducem la cunostiinta ca ziarului pe care il conduceti i s-a retras acreditarea la Conferintele de Presa ale PRM si la toate celelalte manifestari ale acestei formatiuni", se arata in comunicatul remis redactiei. Asteptam ca Vadim Tudor sa depuna taxa judiciara de timbru de 5% pentru a putea declansa actiunea in instanta. (D.I.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.