Va scriu in legatura cu o problema care m-a socat. Un prieten de-al meu care face figuratie la Buftea pentru Media Pro a fost sechestrat la 16 ianuarie impreuna cu mai multi colegi. Au fost chemate doua grupe, de dimineata la ora 6:45, respectiv 16-1
Va scriu in legatura cu o problema care m-a socat. Un prieten de-al meu care face figuratie la Buftea pentru Media Pro a fost sechestrat la 16 ianuarie impreuna cu mai multi colegi. Au fost chemate doua grupe, de dimineata la ora 6:45, respectiv 16-17 - a doua grupa de persoane la filmari la "Un pas inainte" - serialul pentru figuratie pentru suma de 25 RON, neprecizandu-se limita de sedere pentru filmare. Prietenul meu a fost printre cele sapte persoane care au plecat dupa 13 ore de stat in platou din prima grupa, cu scandal. Restul au ramas inca acolo, acestia fiind platiti la fel cu cei de dupa-masa. Ei sperau ca pana in ora 23-24 sa scape si ei din Buftea... In total au fost in Buftea peste doua autobuze de calatori pline cu figuranti, din care cel putin unul a fost plin doar cu cei de azi-dimineata de la ora 6:45. Coordonatorii le-au refuzat inapoierea buletinelor si a cartilor de identitate si remunerarea celor care au stat de dimineata pe suma de 25 RON... Doar sapte dintre ei care i-au facut scandal sefului de platou au revenit acasa...!!! Cum este posibil ca cel mai mare trust de presa din Romania sa recurga la asemenea gesturi de privare de libertate si sa isi bata joc de niste copii care au nevoie de bani de buzunar? Daca aveti nevoie de mai multe detalii il puteti contacta pe prietenul meu: Vlad Theodor - vlad.theodor@yahoo.com.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.