Spaima. Politia, care a venit cu masini si elicoptere, a fost alertata de mama controversatei cantarete Drama prin care trece de ceva vreme Britney Spears pare ca nu are sfarsit. In urma cu doua zile, mama artistei a solicitat ajutorul fortelor de o
Spaima. Politia, care a venit cu masini si elicoptere, a fost alertata de mama controversatei cantarete Drama prin care trece de ceva vreme Britney Spears pare ca nu are sfarsit. In urma cu doua zile, mama artistei a solicitat ajutorul fortelor de ordine din Los Angeles, de teama ca fiica ei ar incerca sa se sinucida. Imediat dupa apelul disperat al lui Lynn Spears, mai multe masini si un elicopter al politiei au intervenit in forta, iar ofiterii nu au parasit incinta decat cateva ore mai tarziu. La fata locului s-au prezentat atat mama cantaretei, cat si impresarul acesteia, Sam Lutfi, dar niciunul dintre martorii ultimei crize de disperare a lui Britney nu a putut preciza daca si Adnan Ghalib, iubitul solistei, se afla in locuinta. Cu cateva ore inainte de incercarea de suicid, Spears primise vizita psihiatrului pe care a inceput sa-l frecventeze, specialistul recoman-dandu-i internarea temporara intr-o clinica pentru persoanele cu afectiuni mintale. Motivul invocat de acesta a fost ca Britney reprezinta un pericol pentru cei din jur, dar si pentru propria-i viata. Speriata de posibilitatea de a ajunge intr-un ospiciu, Spears a decis, se pare, sa isi ia zilele, dar a fost salvata de interventia fortelor de ordine, care au transportat-o la spital.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.