Reprezentantii Partidului Civic Maghiar, recent inregistrat, au declarat, ieri, intr-o conferinta de presa, ca propun UDMR sa sprijine un candidat comun la alegerile locale, fiindca doi candidati maghiari ar periclita sansele de a se ajunge in frunt
Reprezentantii Partidului Civic Maghiar, recent inregistrat, au declarat, ieri, intr-o conferinta de presa, ca propun UDMR sa sprijine un candidat comun la alegerile locale, fiindca doi candidati maghiari ar periclita sansele de a se ajunge in fruntea unor primarii precum cele din Reghin si Targu Mures. Pentru municipiul-resedinta de judet, PCM propune UDMR sa sprijine o candidatura comuna, a fostului mare fotbalist Ladislau Boloni, transmite Mediafax. "Trebuie sa cadem de acord cu UDMR daca vrem ca maghiarimea de aici sa aiba un singur candidat pentru postul de primar. Noi suntem deschisi si convinsi ca ne vor cauta. Ar fi o idee buna ca la Targu-Mures sa candideze Boloni Laszlo, care ar putea fi acceptat si de UDMR si de noi", a declarat vicepresedintele fondator al PCM, Tokes Andras.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.