Partida dintre fotbalistii si baschetbalistii de la Universitatea Cluj a adunat 2.500 de spectatori in Sala Sporturilor "Horia Demian" din orasul de la poalele Feleacului. Meciul s-a desfasurat pe durata a doua reprize a cate 20 de minute. In prima
Partida dintre fotbalistii si baschetbalistii de la Universitatea Cluj a adunat 2.500 de spectatori in Sala Sporturilor "Horia Demian" din orasul de la poalele Feleacului. Meciul s-a desfasurat pe durata a doua reprize a cate 20 de minute. In prima s-a jucat baschet, in cea de-a doua, fotbal. La pauza, scor a fost 49-23 pentru cei specializati sa arunce mingea la cos. Fotbalistii au intrat toti in teren, incercand sa opreasca atacurile adversarilor. Scorul final, 52-52, a fost stabilit prin contributia majora a fotbalistului Nemanja Jovanovic (foto, la minge) si a baschetbalistului american de culoare Levar Seals (foto, plan secund).


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.