Creatie. Pe o plaja din Brazilia, starul englez si-a afisat noua opera de pe antebratul stang David o va avea "la mana" tot timpul pe Victoria. Mai mult la propriu, odata cu alegerea facuta de fotbalistul englez, care si-a mai umplut o parte a corpu
Creatie. Pe o plaja din Brazilia, starul englez si-a afisat noua opera de pe antebratul stang David o va avea "la mana" tot timpul pe Victoria. Mai mult la propriu, odata cu alegerea facuta de fotbalistul englez, care si-a mai umplut o parte a corpului cu un nou tatuaj. Pe langa cele zece creatii prezente pe pielea lui, "Becks" si-a imprimat si portretul sotiei, Victoria, de 15 centimetri in lungime. Imaginea aleasa pentru a-i acoperi antebratul este una aparuta in urma cu patru ani in revista "Pop". Toata afacerea l-a costat pe mijlocasul lui L.A. Galaxy peste 3.500 de euro. In colectia de tatuaje a lui David se numara cativa ingeri pazitori, semne astrologice si numele celor trei baieti. "Mi-am imprimat tot ce conteaza in viata mea, sotia si copii, pe care-i vreau tot timpul langa mine", a marturisit vedeta. "Lansarea" noii opere s-a produs la o miuta pe o plaja din Brazilia, acolo unde Beckham se antreneaza pentru a reveni in "nationala" antrenata de Fabio Capello. In plus, englezul s-a prezentat in "Tara Cafelei" si pentru inaugurarea celei de a treia academii de fotbal detinute de sportiv in toata lumea.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.