Marcel Popescu , presedinte al Clubului Sportiv Dinamo Bucuresti, a semnat, ieri, un parteneriat in valoare de 2,5 milioane de euro, cu firma Gaz Sud. Aceasta suma este destinata sectiilor de rugby si de handbal. Conform intelegerii, CS Dinamo va pr
Marcel Popescu , presedinte al Clubului Sportiv Dinamo Bucuresti, a semnat, ieri, un parteneriat in valoare de 2,5 milioane de euro, cu firma Gaz Sud. Aceasta suma este destinata sectiilor de rugby si de handbal. Conform intelegerii, CS Dinamo va primi cate 500.000 de euro pe an, in fiecare dintre cei cinci ai contractului. Echipa de rugby va purta numele firmei respective, in vreme ce la handbal, va fi doar sponsor secundar. "In anul cand Dinamo implineste 60 de ani de existenta, am pus bazele unui parteneriat extrem de important", a spus Popescu. Suma respectiva va fi impartita in functie de necesitati.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.