Peste 40% dintre romani sunt nemultumiti de conditiile de viata, iar Romania se afla pe ultimul loc in ceea ce priveste multumirea populatiei legata de sistemul public de sanatate si obtinerea documentelor oficiale, se arata in  raportul econom
Peste 40% dintre romani sunt nemultumiti de conditiile de viata, iar Romania se afla pe ultimul loc in ceea ce priveste multumirea populatiei legata de sistemul public de sanatate si obtinerea documentelor oficiale, se arata in raportul economic al Bancii Mondiale „UE 8+2“. Analiza releva ca cei mai nemultumiti de conditiile de viata sunt slovenii, croatii, bulgarii si estonienii. Potrivit raportului, daca 40% dintre romani sunt nemultumiti de conditiile de viata, 30% considera ca situatia economica s-a imbunatatit in ultimii 18 ani. Pe de alta parte, 60% dintre romanii intervievati sunt convinsi ca s-au descurcat mai bine decat parintii lor. De asemenea, concetatenii nostri sunt mai optimisti atunci cand vine vorba de viitorul copiilor lor, jumatate dintre acestia fiind convinsi ca propriii copii vor avea parte de o situatie mai buna in viitor.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.