Gheorghita Mateut, avocatul comisarului sef Toma Rus, cercetat de DNA pentru fapte de coruptie si trafic de influenta, a depus, ieri, la DNA Cluj o plangere impotriva actului de respingere a cererii privind comunicarea actelor de urmarire penala for
Gheorghita Mateut, avocatul comisarului sef Toma Rus, cercetat de DNA pentru fapte de coruptie si trafic de influenta, a depus, ieri, la DNA Cluj o plangere impotriva actului de respingere a cererii privind comunicarea actelor de urmarire penala formulate de procuror.„La termenul precedent, din 14 ianuarie, am solicitat toate actele de urmarire penala efectuate in lipsa clientului meu, cererea a fost respinsa de catre procurorul de caz. Eu am depus la seful DNA Cluj o plangere impotriva deciziei de respingere”, a declarat joi pentru NewsIn, avocatul Mateut. Acesta a mai spus ca Toma Rus urma sa fie audiat, ieri, de procurorul DNA, insa audierea a fost amanata.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.