Corect. Fiul ziaristului Dumitru Tinu nu bause si a anuntat imediat incidentul la politie Andrei Iucinu, fiul jurnalistului Dumitru Tinu, si-a busit masina, un Peugeot 206, miercuri noaptea, intr-o intersectie din zona de nord a Capitalei. Accidentu
Corect. Fiul ziaristului Dumitru Tinu nu bause si a anuntat imediat incidentul la politie Andrei Iucinu, fiul jurnalistului Dumitru Tinu, si-a busit masina, un Peugeot 206, miercuri noaptea, intr-o intersectie din zona de nord a Capitalei. Accidentul s-a petrecut la jumatate de ora dupa miezul noptii. Iucinu tocmai se suise la volanul Peugeot-ului sau, pe strada Brodina, si se pregatea sa vireze la stanga, pe strada Garlei, cand a scapat masina de sub control pentru o secunda si a intrat intr-un Volkswagen Passat parcat regulamentar. "Abia pornisem si aveam viteza foarte mica, cand am prins o portiune de gheata si am derapat. Din fericire, pagubele au fost minore", a povestit Andrei Iucinu. Fiul fostului director al cotidianului "Adevarul" a anuntat imediat incidentul la politie. Aici a fost testat cu aparatul etilotest, la care a iesit curat, si s-a ales cu o sanctiune de doua puncte si o amenda de 500.000 de lei vechi. Andrei Iucinu, recunoscut, luni, printr-o hotarare irevocabila, drept fiul lui Dumitru Tinu, va cere instantei, in cursul saptamanii viitoare, anularea certificatului de mostenitor obtinut de Ana Maria Tinu, demers ce ar putea duce la anularea tuturor actelor incheiate de fiica legitima a jurnalistului.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.