Ancheta FBI privind activitatea a 14 companii financiare implicate in criza creditelor ipotecare cu grad ridicat de risc s-ar putea extinde si la alte companii, insa, din cauza complexitatii probelor, ar putea lua ceva timp pana se vor face acuzatii,
Ancheta FBI privind activitatea a 14 companii financiare implicate in criza creditelor ipotecare cu grad ridicat de risc s-ar putea extinde si la alte companii, insa, din cauza complexitatii probelor, ar putea lua ceva timp pana se vor face acuzatii, potrivit unui oficial FBI, anunta Reuters, citat de NewsIn. "Acest tip de investigatii, ca si alte investigatii, presupun examinarea unui numar de date contabile si interviuri din partea mai multor persoane. Aceste lucruri nu se pot derula intr-o scurta perioada de timp", potrivit oficialului FBI. Acesta a afirmat ca formularea unor acuzatii nu este iminenta in niciuna dintre investigatii. Dar nu a putut spune cat timp vor dura investigatiile.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.