Incepand de ieri, printesa Briana Caragea (foto) a devenit membru PC si va conduce departamentul pentru relatii cu societatea civila a partidului.

Pentru ca sunt 18 ani de cand traieste in Romania, adica a ajuns "la varsta majoratul

Incepand de ieri, printesa Briana Caragea (foto) a devenit membru PC si va conduce departamentul pentru relatii cu societatea civila a partidului.

Pentru ca sunt 18 ani de cand traieste in Romania, adica a ajuns "la varsta majoratului", iar lucrurile nu arata foarte bine in tara, Briana Caragea s-a hotarat "sa se implice", si nu "sa intre" in politica, dupa cum a spus chiar ea. "PC mi s-a parut un partid cu forta de echilibru, iar faptul ca presedintele sau este o femeie nu putea sa nu ma atraga", a spus Briana Caragea, care a amintit ca strabunicul sau, Grigore Cantacuzino, a fost conservator. Ea intentioneaza sa fie "un sprijin" in teritoriu pentru candidatii partidului la alegerile din acest an, iar, dupa ce se va dumiri asupra politicii, se va hotari daca va candida ea insasi la alegerile locale sau parlamentare.

OPOZITIE. Tot ieri, conservatorii au anuntat ca nu vor sustine motiunea privind cresterea preturilor pe care intentioneaza sa o initieze PSD, in schimb va cere premierului sa prezinte, in cel mai scurt timp, in Parlament, masurile pe care le va lua Guvernul in urma maririi preturilor. PC nu este de acord, de asemenea, cu modificarea Codului Penal, asa cum propus PSD-istul Eugen Nicolicea, care cere reintroducerea infractiunii privind raspandirea de informatii false daca prin acestea se aduce atingere sigurantei statului. El a mai anuntat ieri ca PC va infiinta o comisie de monitorizare a contractelor si licitatiilor care se fac din banii publici, in doua saptamani urmand ca aceasta comisie sa prezinte opiniei publice un raport in acest sens. Conservatorii vor merge la consultarile ce urmeaza a avea loc la Guvern pe tema stabilirii datei alegerilor locale si vor insista ca acest scrutin sa se organizeze "la termen" si sa nu se suprapuna nici cu alegerile parlamentare, dar nici cu campionatul european de fotbal. Ei vor participa, de asemenea, la consultarile privind taxa auto si vor sustine desfiintarea acesteia si restituirea banilor celor care au achitat-o deja.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.