Active Power Solutions, partener Vodafone i Autodesk, vizeaza anul acesta atingerea unei cifre de afaceri de circa doua milioane euro, dublu fata de 2007, cresterea fiind sustinuta de evolutia pozitiva a sectorului corporate si business de telefonie
Active Power Solutions, partener Vodafone i Autodesk, vizeaza anul acesta atingerea unei cifre de afaceri de circa doua milioane euro, dublu fata de 2007, cresterea fiind sustinuta de evolutia pozitiva a sectorului corporate si business de telefonie mobila, a informat compania.
"Publicul business si in special audienta careia ne adresam au inregistrat in ultimii ani cresteri semnificative ale cifrelor de afaceri. Serviciile pe care le oferim clientilor nostri si potentialilor clienti urmaresc trei directii: solutii de comunicatii mobile pentru afaceri, soft pentru proiectare si, in curand, consultanta si mentenanta IT pentru activitatea IMM-urilor. Ne propunem sa dublam cifra de afaceri in 2008, in conditiile in care evolutia pietei este de partea noastra" a declarat directorul general Active Power Solutions, Catalin Chis.
Acesta a adaugat ca intentioneaza sa acopere in 2008 tot teritoriul Romaniei pentru furnizarea de servicii Vodafone adresate IMM-urilor, dorind sa aduca in fiecare judet al tarii cel putin un consultant. De asemenea, parteneriatul Active Power Solutions cu Autodesk va insemna si inaugurarea in viitorul apropiat a unui centru de consultanta si productie CAD la Cluj-Napoca. Active Power Solutions (APS) a fost infiintata in anul 2000 si are sediul central in judetul Cluj, oferind servicii preponderent pe piata din Transilvania. Principalul domeniu de activitate al companiei este consultanta IT, APS oferind insa si servicii de consultanta software, strategii si solutii de comunicare mobile, retele si solutii CAD. Compania a inregistrat in 2007 o cifra de afaceri estimata de peste un milion euro si avea la finele anului trecut peste 50 de angajati.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.