Ierusalimul a fost acoperit miercuri de prima zapada, care a format un covor alb de cativa centrimetri. Transportul public asigurat de autobuze a fost intrerupt. Scolile si liceele, precum si universitatile ebraice, vor ramane inchise pe tot parcurs
Ierusalimul a fost acoperit miercuri de prima zapada, care a format un covor alb de cativa centrimetri. Transportul public asigurat de autobuze a fost intrerupt. Scolile si liceele, precum si universitatile ebraice, vor ramane inchise pe tot parcursul zilei. Pe una dintre principalele artere din oras, strada Jaffa, masinile rulau rar si cu viteza redusa. 50 de morti in China In China, vremea rea continua sa faca probleme populatiei. Circa 50 de persoane au murit, dintre care 25 intr-un accident rutier produs marti pe o sosea montana acoperita cu gheata. Premierul chinez Wen Jiabao le-a cerut scuze cetatenilor izolati inainte de cea mai mare sarbatoare a anului, Anul Nou chinezesc, care debuteaza la 7 februarie. Milioane de chinezi au fost izolati in zonele sudice si centrale ale Chinei in urma caderilor masive de zapada.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.