Dovezi. Numerosi clienti apeleaza la detectivi pentru a-si spiona partenerii de afaceri Partenerii de afaceri, sotiile sau copiii pot fi tinuti sub o supraveghere stricta cu sprijinul detectivilor particulari, specializati in actiuni de filaj. CANCA
Dovezi. Numerosi clienti apeleaza la detectivi pentru a-si spiona partenerii de afaceri Partenerii de afaceri, sotiile sau copiii pot fi tinuti sub o supraveghere stricta cu sprijinul detectivilor particulari, specializati in actiuni de filaj. CANCAN a aflat cat costa urmarirea partenerilor infideli, mai ales ca probele stranse de detectivi pot fi utilizate, in instanta, la procesele de divort. Urmarirea unei persoane nu e pentru orice buzunar. O "urmarire simpla" costa in jur de 1.200 de euro, dar poate ajunge si la 3.500 de euro. Pretul difera in functie de numarul echipelor puse la dispozitie. Pentru ca cineva sa isi faca o imagine despre moralitatea partenerului de viata este nevoie in general cam de cinci zile de observatie. Detectivii filmeaza si fotografiaza orice miscare a persoanei vizate. Firmele specializate spun ca, in general, femeile sunt mai usor de urmarit, motiv pentru care serviciul este mai ieftin. In cazul barbatilor operatiunea este mai complexa, fiind necesara o mai mare desfasurare de forte, iar costurile, fireste, sunt mai ridicate. Urmaririle care au loc in weekend sau in timpul sarbatorilor importante costa mai mult. O zi de filaj poate ajunge la 625 de euro daca actiunea are loc in timpul Sarbatorilor Pascale. Pentru Valentine's Day, insa, se aplica tariful obisnuit. Companiile de detectivi ofera servicii si pentru firme. Pentru segmentul business sunt oferite servicii care asigura prevenirea fraudelor. Pe site-ul www.ancheteprivate.ro se gaseste singura lista cu preturile pe care trebuie platite pentru acest gen de investigatii. Un dosar despre partenerii de afaceri costa intre 1.500 si 3.500 de euro.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.