TRANSFER
Ex-dinamovistul Vlad Mun­teanu va evolua cel putin pana la vara la formatia franceza Auxerre, unde va fi coleg cu Daniel Niculae si cu Ga­briel Tamas. Transferat in vara lui 2007 de la Energie Cottbus la Wolfsburg c
TRANSFER
Ex-dinamovistul Vlad Mun­teanu va evolua cel putin pana la vara la formatia franceza Auxerre, unde va fi coleg cu Daniel Niculae si cu Ga­briel Tamas. Transferat in vara lui 2007 de la Energie Cottbus la Wolfsburg contra unei sume de 1,5 milioane de euro, Munteanu nu s-a adaptat la ultima sa echipa, evoluand in toamna in numai zece partide, dintre care doar in patru randuri a intrat ca titular. In aceste conditii, con­ducatorii lui Wolfsburg au acceptat cererea de imprumut venita din partea lui Auxerre, termenii unui eventual transfer defintiv urmand sa fie discutati dupa incheierea actualului sezon. Ieri, Vladut Munteanu a efectuat vizita medicala, trecand fara pro­ble­me toate testele. Strategia fran­cezilor de a se orienta catre jucatori romani a aparut dupa ce Daniel Ni­culae a de­venit unul dintre oamenii de baza ai lui Auxerre, iar Gabi Ta­mas s-a im­pus ca titular.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.