Intr-un comunicat de presa, C.V. Tudor a dezvaluit faptul ca pe plicul pe care figura stema Romaniei si stampila Administratiei Prezidentiale era trecut si destinatarul: "Corneliu Vadim Tudor, presedintele UDMR". Faptul ca acesta s-a trezit catalogat
Intr-un comunicat de presa, C.V. Tudor a dezvaluit faptul ca pe plicul pe care figura stema Romaniei si stampila Administratiei Prezidentiale era trecut si destinatarul: "Corneliu Vadim Tudor, presedintele UDMR". Faptul ca acesta s-a trezit catalogat drept lider al partidului celor pe care ii numeste de ani de zile drept "sovini", "iredentisti" sau "xenofobi" nu putea sa nu-l scoata din sarite pe Vadim. "Din doua, una: ori avem de-a face cu o greseala inadmisibila a Palatului Cotroceni, datorata faptului ca Traian Basescu nu mai are echipa de consilieri si acolo totul e vraiste; ori cineva a facut o gluma proasta, evident, cu acordul lui Traian Basescu, poate cu scopul de a lovi, simultan, in cele doua formatiuni care ii fac lui probleme, PRM si UDMR", se arata in comunicat. Pentru a nu-i ramane dator lui Basescu, Vadim e dispus sa-i plateasca folosind aceeasi moneda. "Ce-ar zice domnul Traian Basescu daca as folosi plicul, antetul si stampila Romaniei pentru a-i trimite un mesaj la carciuma <<Golden Blitz?>>", l-a avertizat Vadim. Continutul scrisorii, in schimb, a trecut in plan secund, liderul PRM expediind-o rapid drept "eterna obsesie" a lui Basescu. (A. ILIE)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.