Deceptie. Anchetatorii cred ca tanarul si-a luat viata din cauza unei deceptii in dragoste Frumos, destept, cuminte, instarit si, pe deasupra, student la Teologie - asa era cunoscut de vecini tanarul de 25 de ani care si-a luat viata, ieri, aruncand
Deceptie. Anchetatorii cred ca tanarul si-a luat viata din cauza unei deceptii in dragoste Frumos, destept, cuminte, instarit si, pe deasupra, student la Teologie - asa era cunoscut de vecini tanarul de 25 de ani care si-a luat viata, ieri, aruncandu-se de la etajul 10 al unui bloc din cartierul Vitan. Mihai-Ovidiu Cristea locuia intr-un apartament de la ultimul etaj al blocului, impreuna cu tatal sau. Ieri, dupa ce parintele a plecat la serviciu, din motive inca necunoscute, Mihai a decis sa-si ia viata. Ramas singur acasa, tanarul a plonjat in gol si s-a zdrobit de acoperisul unui balcon de la parter, unde functioneaza o casa de amanet. Gabriela Stefanescu, una dintre vecinele sinucigasului, s-a declarat socata de gestul lui Mihai: "Nu-mi vine sa cred ca un baiat asa de cuminte cum era el a fost capabil sa se omoare. Parintii lui au divortat, mama a luat-o pe fata si s-a mutat la Craiova, iar Mihaita a ramas cu tatal aici, in apartament. Il stiu de mic, aici s-a nascut si a crescut. Era respectuos, cuminte si nu-l vedeam decat intrand si iesind din casa, n-a facut niciodata probleme vecinilor. Nu statea de vorba cu nimeni, fiindca era o fire mai inchisa... Cu toate acestea, a umblat vorba prin bloc cum ca Mihaita ar fi batut-o de cateva ori pe mama lui si de aici ar fi iesit scandalul care a dus la divortul parintilor".


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.