Un jandarm care pazea Curtea de Apel Bacau a fost gasit impuscat in cap, chiar in baia institutiei. Din primele cercetari reiese ca sergentul major Ion Balan, de 32 de ani, s-a sinucis din cauza datoriilor pe care le avea la aproape toti cunoscutii.
Un jandarm care pazea Curtea de Apel Bacau a fost gasit impuscat in cap, chiar in baia institutiei. Din primele cercetari reiese ca sergentul major Ion Balan, de 32 de ani, s-a sinucis din cauza datoriilor pe care le avea la aproape toti cunoscutii. Imediat ce a aflat vestea, sotia sa, insarcinata in opt luni, a intrat in soc, fiind internata de urgenta la maternitate. "Pana acum am identificat datorii de cel putin 200.000.000 de lei vechi, bani imprumutati de la peste 50 de persoane. De asemenea, in buzunarul lui s-au gasit si doua contracte de amanet care arata ca subofiterul isi amanetase verigheta si un pandantiv de-al sotiei, pentru suma de 2 milioane de lei vechi", a declarat procurorul militar Constantin Petraru.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.