Subofiterul Ion Balan de la Inspectoratul Judetean de Jandarmi Bacau s-a impuscat in cap in toaleta institutiei pe care o pazea, Curtea de Apel Bacau. El s-a inchis in toaleta, a fumat o tigara si apoi si apoi s-a impuscat. Incidentul s-a petrecut i
Subofiterul Ion Balan de la Inspectoratul Judetean de Jandarmi Bacau s-a impuscat in cap in toaleta institutiei pe care o pazea, Curtea de Apel Bacau. El s-a inchis in toaleta, a fumat o tigara si apoi si apoi s-a impuscat. Incidentul s-a petrecut in jurul orei 17,00 cand se facea schimbul de ture, asa ca zgomotul impuscaturii a fost auzit de colegii sai, care s-au repezit cu totii catre toaleta. Alaturi de ei s-au bulucit si magistratii si grefierii de la instanta. Cum usa era incuiata, jandarmii au fost nevoiti s-o sparga si l-au gasit pe barbat intr-o balta de sange, in agonie. El a fost dus imediat la spital. Aici insa medicii nu au mai avut ce sa-i faca, pentru ca jandarmul a facut stop cardio-respirator si au constatat decesul. Dramatic este insa faptul ca jandarmul avea sotia insarcinata in ultima luna. Colegii acesteia au anuntat-o initial ca sotul ei este la reanimare in spital, dar cand a ajuns acolo, din cauza stress-ului, pe femeie au apucat-o contractiile si a fost imediat internata la maternitate. Gestul jandarmului, de 32 de ani a socat pe toata lumea. Colegii lui spun ca nu erau motive pentru un gest suprem.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.