Un elev dambovitean a cerut iertare unui politist prin intermediul unui sms, speriat de consecintele pe care le-ar putea suporta pentru ca a gasit un cartus de pusca de vanatoare si nu a anuntat imediat politia „Domnule politist, sunt baiatul
Un elev dambovitean a cerut iertare unui politist prin intermediul unui sms, speriat de consecintele pe care le-ar putea suporta pentru ca a gasit un cartus de pusca de vanatoare si nu a anuntat imediat politia „Domnule politist, sunt baiatul ala de ati venit la scoala 3, va rog nu imi dati amenda sau sa ma duceti la scoala de corectie, dati-mi macar un avertisment. Ma scuzati ca v-am intrerupt din servici”, este mesajul trimis, marti, de catre elevul de 13 ani unui politist de proximitate din cadrul Politiei orasului Moreni. Vazand ca politistul nu raspunde, dupa 20 de minute, elevul trimite un alt mesaj: „ Imi dati amenda sau ma duceti le scoala de corectie???”

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Politie Dambovita, elevul, P. M., de 13 ani, de la scoala 3 din Moreni, in timp ce mergea spre scoala, a gasit pe un drum forestier un cartus de pusca de vanatoare, de calibrul 12, sertizat. Baiatul a luat cartusul si, odata ajuns la scoala, s-a laudat in fata colegilor. Toti copiii au fost entuziasmati, insa directorul unitatii de invatama nt a aflat imediat intreaga poveste. Acesta l-a chemat pe elev in biroul sau, sesizand totodata si politia.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.