Televiziunea Romana pregateste o megaaniversare a 15 ani de la lansarea, in 1993, a cotidianului "Jurnalul national", apartinand trustului de presa Intact, al lui Dan Voiculescu, ne-au dezvaluit, ieri, surse din TVR. Decizia e cel putin curioasa, av
Televiziunea Romana pregateste o megaaniversare a 15 ani de la lansarea, in 1993, a cotidianului "Jurnalul national", apartinand trustului de presa Intact, al lui Dan Voiculescu, ne-au dezvaluit, ieri, surse din TVR. Decizia e cel putin curioasa, avand in vedere ca Intact are propriile televiziuni prin care ar putea marca evenimentul. Daca ne gandim, insa, la legaturile dintre postul public si cel al lui Voiculescu, lucrurile se mai limpezesc. Astfel, directorul TVR 1 este Dana Deac, "importata" de la Antene, in timp ce sefa de cabinet a lui Alexandru Sassu , presedintele TVR, a fost in CA al TVR, in mandatul trecut, din partea PC, la acestea adaugandu-se si alte conexiuni mai mult sau mai putin vizibile. Desigur, nu acestea sunt, probabil, motivele pentru care TVR, post aflat in cadere continua, a reusit marti o performanta "istorica", fiind surclasata, in premiera, la ratingul zilei de catre postul Kanal D.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.