Primii trei suspecti in cazul taximetristului constantean impuscat si incendiat saptamana trecuta au fost retinuti ieri de anchetatori. Aducerea lor la sediul IPJ s-a facut in mare mister si nici unul dintre cei implicati in ancheta nu a oferit aman
Primii trei suspecti in cazul taximetristului constantean impuscat si incendiat saptamana trecuta au fost retinuti ieri de anchetatori. Aducerea lor la sediul IPJ s-a facut in mare mister si nici unul dintre cei implicati in ancheta nu a oferit amanunte suplimentare. Surse din cadrul Politiei ne-au declarat insa ca „firul” de la care a plecat ipoteza ca cei trei ar fi autorii asasinatului comis asupra lui Hari Bacanu a fost identificarea masinii disparute, in satul Independenta, o localitate aflata aproape de granita cu Bulgaria.

Prim-procurorul spunea una, anchetatorii spuneau alta
Pe de alta parte, Adina Florea, prim-procuror al Parchetului de pe langa Tribunalul Constanta, a declarat ieri dupa-amiaza ca nimeni nu a fost retinut in acest caz, ci doar s-au eliberat mai multe mandate de perchezitie in localitatea Independenta, acolo unde se banuia ca ar fi fost ascunsa masina taximetristului. Perchezitiile domiciliare nu ar fi adus nimic nou in ancheta, a mai declarat Florea.

In vreme ce procurorul declara ca nu exista inca suspecti in caz, la sediul IPJ anchetatorii interogau trei barbati de spre care exista indicii ca ar fi implicati in uciderea taximetristului. Se pare ca tocmai de la declaratiile acestora au plecat politistii si aseara, in curtea familiei Cananau, din Independenta, intr-un sopron din spatele casei au gasit masina VW Golf disparuta odata cu Bacanu. Nu mai avea roti, motor si-i lipseau mai multe piese pe care, se crede, cei care l-au ucis pe sofer le-au vandut. Tot din spusele anchetatorilor am aflat ca unul dintre suspecti ar fi indicat locul unde se afla pistolul cu care a fost impuscat Bacanu: haznaua din aceeasi curte. Politistii au inceput cautarile pentru descoperirea armei.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.