DINAMO - S-au intors din Cipru
Dinamovistii au revenit ieri din Cipru, iar antrenorul Cornel Talnar a motivat rezultatele slabe din partidele amicale prin faptul ca acest stagiu a fost dedicat in principal acumularilor fizice. Taln
DINAMO - S-au intors din Cipru
Dinamovistii au revenit ieri din Cipru, iar antrenorul Cornel Talnar a motivat rezultatele slabe din partidele amicale prin faptul ca acest stagiu a fost dedicat in principal acumularilor fizice. Talnar a declarat ca obo­seala a fost cauza insucceselor din primele me­ciuri si promite ca Dinamo va avea o cu totul alta fata in turneul din Antalya (3-15 februa­rie). “In mare ne-am atins obiectivul, acela de a face antrenamentele pe care ni le-am dorit, acumularile fizice. Rezultatele din primele doua meciuri nu au fost pe masura si din cauza incarcaturii pe care am bagat-o in antrenamente. Pe final au venit si rezultatele, dar in cantonamentul din Antalya o sa concretizam munca pe care baietii au depus-o acum”, a spus Talnar. In stagiul din Cipru, Dinamo a obtinut o singura victorie, 4-2 cu Viktoria Zizkov, locul 13 in Cehia, dupa ce fusese invinsa de letonii de la Metalurgs Liepajas (0-2) si de cehii de la Mlada Boleslav (0-2) si a remizat cu formatia coreeana FC Gyeongnam (2-2). TRANSFERURI. Tehnicia­nul regreta plecarile lui Radu Stefan si Claudiu Niculescu si spera ca la echipa vor mai veni ju­catori. “Am pierdut doi jucatori importanti, dar sper ca vom reusi sa ne intarim cu achizitiile pe care le vom face si nu vom simti lipsa lor”, a spus Talnar, care a precizat ca Blay va ramane la Dinamo. Zicu e OK Si Ianis Zicu, care a jucat marti pentru prima data dupa o pauza de aproape sase luni, s-a declarat multumit de stagiul din Cipru. “Turneul s-a bazat mai mult pe pregatirea fizica si eu cred ca a fost reusit. Personal, am urmat programul de prega­tire pe care trebuia sa il fac. O voi lua treptat, pentru ca nu vreau sa risc nimic. E foarte greu dupa o perioada foarte lun­ga de inactivitate sa fiu in forma ma­xi­ma, dar nu simt nici o presiune pe umerii mei la Dinamo”, a spus Zicu, care a jucat o juma­ta­te de ora in amicalul cu Victoria Ziz­kov. “Ma bu­cur ca in finalul tur­neului am reusit sa si casti­gam. Mai avem timp in urma­toa­rea perioada sa legam mai mult re­la­tiile de joc”, a mai spus mijloca­sul.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.