Presedintele galatean Marius Stan a declarat ieri ca este exclus ca mijlocasul sa plece in schimbul a 750.000 de euro, atat cat a oferit Rapid pentru achizitionarea acestuia. "Suma de 750.000 de euro nu ne intereseaza! Valoarea lui Szekely este mai m
Presedintele galatean Marius Stan a declarat ieri ca este exclus ca mijlocasul sa plece in schimbul a 750.000 de euro, atat cat a oferit Rapid pentru achizitionarea acestuia. "Suma de 750.000 de euro nu ne intereseaza! Valoarea lui Szekely este mai mare decat aceasta suma. Se va vedea atunci cand va pleca de la Galati ca am avut dreptate. Este exclus ca jucatorul sa plece de la Galati pe 750.000 de euro! Dar, repet, de suma asta am auzit in presa, eu n-am primit nici o oferta pentru jucator de la Rapid. Am avut o singura discutie cu Copos si aia a fost prima si ultima cu cei de la Rapid. Am discutat, dar nu s-a pomenit absolut nimic despre vreo suma", a spus oficialul de la Otelul.
Marius Stan sustine ca Szekely este "folosit ca nada" de conducerea rapidista si considera ca mijlocasul nu are de ce sa mai spere la un transfer la Rapid pentru ca acesta nu se va realiza. "Jucatorul este folosit ca nada in jocurile astea murdare pe care le fac ei. Cei de la Rapid ar trebui sa inceteze cu declaratiile astea. Sunt vinovati de toata tevatura asta cu Szekely si ar trebui sa mearga pe burta, nu sa se mai dea zmei. Iar Szekely nu are la ce sa spere vizavi de Rapid. Nu are absolut nici o sansa sa ajunga acolo. El abia a venit de un an la noi, mai are contract cu Otelul inca doi ani si jumatate. Asa ca nu poate pleca liber de contract prea curand", a adaugat M. Stan, care a raspuns astfel oficialilor rapidisti care, intr-un articol publicat pe site-ul oficial al clubului, faceau referire la scorul general de 11-2 inregistrat in ultimele doua confruntari Rapid - Otelul. "E totala lipsa de respect ce au facut ei in comunicatul lor, cu scorul ala 11-2 de care vorbesc. Roata se invarte si nu se stie, poate chiar in etapa a doua a returului se intampla! Ca sa nu mai zic ca si eu imi aduc aminte ca Rapid a luat un 5-0 pe aici, pe la Galati. Intamplator, jucam si eu pe vremea aia", a precizat M. Stan.
Amenda pentru M. Constantin
Altfel, antrenorul rapidist Mircea Rednic a anuntat ca fundasul care a avut, la antrenamentul de marti, o altercatie cu portarul Danut Coman, va fi amendat pentru ca a parasit sedinta de pregatire fara acordul sau, informeaza site-ul oficial al gru-parii giulestene. Rednic sustine ca cei doi jucatori s-au impacat. "Au vorbit si si-au dat mana imediat dupa antrenament, iar Marius s-a pregatit separat dupa-amiaza fiindca a fost sanctionat. Am vorbit cu el si i-am spus ca a gresit, fiindca nu trebuia sa paraseasca antrenamentul fara acordul meu. El va primi si o amenda din aceasta cauza, dat totul se termina aici", a spus Rednic, care sustine ca incidentul de la antrenamentul de marti dimineata din cantonamentul echipei de la Rio Maior a aparut din cauza presiunii la care este supus Marius Constantin de articolele care il dau ca transferat la diferite cluburi din strainatate. "Sunt lucruri normale, avand in vedere incarcatura acumulata in aceasta perioada de pregatire. In cazul lui Constantin este si o presiune suplimentara cauzata de articolele care apar zilnic prin presa, legate de asa-zise oferte, care nu fac decat sa il agite si sa il nelinisteasca", a spus Rednic. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.