Compania Stomobi din Bucuresti, proprietarul mall-ului de mobila si decoratiuni interioare Home&Design, intentioneaza sa-si majoreze capitalul social cu 4,8 milioane lei, de la 1,06 milioane lei la 5,86 milioane lei, prin emiterea de noi actiuni,
Compania Stomobi din Bucuresti, proprietarul mall-ului de mobila si decoratiuni interioare Home&Design, intentioneaza sa-si majoreze capitalul social cu 4,8 milioane lei, de la 1,06 milioane lei la 5,86 milioane lei, prin emiterea de noi actiuni, anunta oficialii companiei, citati de Mediafax. In urma unei Adunari Generale Extraordinare (AGEA) intrunite marti, actionarii firmei au aprobat operatiunea de majorare prin emiterea a 1,9 milioane de actiuni, la o valoare nominala de 2,5 lei pe unitate. Totodata, AGEA a hotarat vanzarea de actiuni detinute atat la companii listate, cat si nelistate pe piata de capital, in limita sumei de un milion de euro, si aprobarea contractarii unui credit de 500.000 euro de la actionari. Stomobi este o firma specializata in inchirierea bunurilor imobiliare. Principalii sai actionari sunt Heratico BV, inregistrata in Olanda, cu o participatie de 50,26% din capital, si Pheonixmed Bucuresti, care detine 42,33% din titluri, potrivit celor mai recente raportari. In noiembrie 2004, compania a investit circa cinci milioane de dolari pentru deschiderea centrului comercial Home&Design Mall, specializat in vanzarea produselor si serviciilor pentru amenajarea casei si a biroului.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.