Mai multe publicatii importante din Italia au primit scrisori de amenintare cu gloante. Este vorba de cinci publicatii, trei ziare nationale si alte doua jurnale locale. Scrisorile de amenintare contineau gloante de calibrul 7,65 milimetri. Primele
Mai multe publicatii importante din Italia au primit scrisori de amenintare cu gloante. Este vorba de cinci publicatii, trei ziare nationale si alte doua jurnale locale. Scrisorile de amenintare contineau gloante de calibrul 7,65 milimetri. Primele doua plicuri au fost adresate directorului cotidianului "Corriere della Sera", Paolo Mieli, si celui de la cotidianul "Il Sole 24 Ore", Ferruccio De Bortoli. Scrisorile au fost depistate in cursul noptii de marti spre miercuri la un oficiu postal din Milano. O epistola similara urma sa ajunga la Ezio Mauro, directorul cotidianului "La Repubblica". Alte doua plicuri au ajuns la redactiile unor publicatii din regiunea Calabria, "Quotidiano della Calabria" si "Calabria Ora". Anchetatorii cred ca este vorba de "elemente izolate", recunoscand ca gloantele din plicuri au rolul de a transmite o amenintare. Potrivit politiei, mesajele din scrisori fac referire la un "scenariu apocaliptic" in provincia Crotone (regiunea Calabria). Expeditorii ar putea fi oameni de afaceri din regiune, nemultumiti de inchiderea unei fabrici care a dat faliment.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.