Puteti viziona aici imagini video Curtea Liceului Energetic din Bucuresti a fost scena unei lupte incinse intre fete pentru inima unui baiat. Cateva minute elevele si-au impartit cu salbaticie pumni si picioare, incurajate de ceilalti colegi. Nici c
Puteti viziona aici imagini video Curtea Liceului Energetic din Bucuresti a fost scena unei lupte incinse intre fete pentru inima unui baiat. Cateva minute elevele si-au impartit cu salbaticie pumni si picioare, incurajate de ceilalti colegi. Nici cand una dintre fete a fost trantita la pamant si luata la suturi - la propriu - de rivala ei, ceilalti nu au intervenit si nu au incercat sa puna capat bataii. Cand, in cele din urma, tinerele furioase au fost despartite de o profesoara ajutata de un elev mai mare, amandoua au dat vina pe baiatul pentru care s-au batut. "Asta mi se pare culmea", a sustinut mama baiatului, care a fost si ea chemata la scoala. "Ce vina are baiatul meu daca il place fetele?" Una dintre fete, eleva a liceului, a fost sanctionata. Pentru cealalta, care venise din alta unitate de invatamant ca sa-si regleze conturile, conducerea Liceului Energetic a trimis o instiintare la scoala ei.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.