Diabolic. O tanara din Marea Britanie si-a strans de gat mama si si-a injunghiat tatal, dar nu a reusit sa-i omoare Marea Britanie este ravasita de o tentativa de omor socanta, a carei protagonista este o fata in varsta de 15 ani, care s-a filmat in
Diabolic. O tanara din Marea Britanie si-a strans de gat mama si si-a injunghiat tatal, dar nu a reusit sa-i omoare Marea Britanie este ravasita de o tentativa de omor socanta, a carei protagonista este o fata in varsta de 15 ani, care s-a filmat in timp ce incerca sa-si omoare parintii. Cazul tinerei a carei identitate nu a fost dezvaluita se afla pe rolul Tribunalului Regal din Cambridge, unde a fost vizionata, ieri, socanta caseta. Tanara s-a apropiat de mama ei, care lucra pe computer, si a incercat sa o stranguleze. Ea s-a gandit ca tatal sau, care se uita la televizor, va sari in ajutorul sotiei, asa ca pentru el a pregatit o foarfeca, cu care l-a injunghiat, relateaza cotidianul "Daily Mail". Fata a pledat nevinovata in cazul dublei tentative de omor care a avut loc pe 24 februarie 2007. In ziua respectiva, fata s-a filmat intai in dormitorul sau, pregatindu-se pentru atac si povestind, in detaliu, ce urma sa faca, de parca ar fi avut un interlocutor ascuns. Imbracata intr-o camasa de noapte de matase, ea a iesit pe hol si a coborat scarile spre sufragerie, unde se aflau parintii. Cand si-a strans de gat mama cu un cordon, aceasta i-a spus: "Ce faci? Nu e o gluma prea buna, sa stii". Fata i-a raspuns sec: "Nici nu este o gluma". In cele din urma, victima si-a chemat sotul in ajutor, dar fata a reusit sa-l injunghie cu foarfeca. Totusi, tatal ei si-a revenit repede si a contraatacat, reusind sa se salveze, impreuna cu sotia. Parintii au marturisit in instanta ca in ziua fatidica fusesera la patinaj cu fiica lor, care era destul de prost dispusa. Dupa-amiaza, au luat masa impreuna si au mancat tort, dar tatal i-a reprosat fetei ca mananca urat, lucru care a enervat-o si a facut-o sa se retraga in camera ei. Probabil atunci i-a venit ideea sa-si omoare parintii, daca nu cumva o avea mai demult. Instanta a mai retinut faptul ca tanara este inteligenta, educata si pasionata sa faca film. Procesul s-ar putea incheia la sfarsitul saptamanii.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.