TaRGU MURES. Trei persoane au fost ranite, una dintre ele fiind in stare foarte grava, dupa ce imobilul in care locuiau in Targu Mures a explodat. Cauza cea mai probabila a exploziei, produsa in jurul orei 09:45, a fost o acumulare de gaze. Una din victimele exploziei a fost transportata la Bucuresti.

15:13 - BANCOMAT SPART
MEDIAS. Aproximativ 100.000 de lei noi au fost furati ieri dintr-un bancomat al BCR, aflat in incinta societatii Geromed din Medias.
BUCURESTI. Un tanar bucurestean a murit ieri dupa ce s-a aruncat, din motive deocamdata necunoscute, de la etajul zece al unui imobil.

15:18 - DRUM BLOCAT
ACCIDENT RUTIER. Traficul rutier pe DN 69, Timisoara - Arad, in apropierea localitatii timisene Ortisoara, blocat ieri-dimineata ca urmare a unui accident rutier soldat cu moartea a trei persoane, a fost reluat dupa aproximativ doua ore, transmite Centrul Infotrafic al Politiei Romane.
CAZUL TANACU. Preotul Daniel Corogeanu si cele patru maicute de la Manastirea Tanacu, condamnati la pedepse intre cinci si sapte ani de inchisoare pentru uciderea prin exorcizare a Irinei Cornici, au fost ridicati de politistii vasluieni, pentru a fi dusi la Penitenciarul Vaslui.

Citeste si:

EUROBAROMETRU - Incredere scazuta in Justitie
Increderea cetatenilor in Justitie ramane la un nivel scazut in Romania, in timp ce in statele care au aderat la UE in 2004 trendul este crescator, potrivit celui mai recent eurobarometru realizat la solicitarea Directiei Generale pentru Comunicare a Comisiei Europene. Sondajul releva ca increderea romanilor in justitie a fost doar de 26%, in a doua parte a anului 2007, in timp ce justitiile din cele zece state care au aderat la UE in 2004 beneficiaza de 37% incredere. Parlamentul roman sta si mai rau decat Justitia: 17% incredere in toamna lui 2007, fata de 35% in prima parte a lui 2005.

CRAIOVA - Avocat amenintat de propriul client
Un avocat a fost amenintat cu pistolul in sediul Judecatoriei Craiova de un client de-al sau, in varsta de 66 ani, care i-a solicitat restituirea unui onorariu, agresorul alegandu-se cu dosar penal pentru nerespectarea regimului armelor si munitiilor si amenintare. In urma cercetarilor, s-a stabilit ca barbatul ar fi amenintat-o si pe secretara Baroului Dolj.