Doria Ivan prezinta meteo la National TV, iar in timpul liber colectioneaza genti, pantofi, farduri si haine roz, cu paiete si margele. Lipeste guma de mestecat pe unde apuca, inclusiv pe måna sotului. Cumpara haine non-stop pentru ca ii este
Doria Ivan prezinta meteo la National TV, iar in timpul liber colectioneaza genti, pantofi, farduri si haine roz, cu paiete si margele. Lipeste guma de mestecat pe unde apuca, inclusiv pe måna sotului. Cumpara haine non-stop pentru ca ii este lene sa caute in dulap si singura gaseste explicatia acestui gest: “Sunt o fetita retarda trecuta de 30 de ani”...

Bruneta siliconata cu nu mai putin de patru operatii estetice la activ se autointituleaza “Zana kitchurilor” si recunoaste cu seninatate ca poarta degeaba pe umeri povara celor 30 de anisori. “Asa sunt eu! Imi place sa ma imbrac colorat, sa am cat mai multe paiete si margele pe mine. Am numai accesorii de plastic colorat si cat mai chicioase, ca doar sunt defecta, recunosc! Port fuste peste pantaloni, rochii peste fuste si doua perechi de colanti. Nu ma deranjeaza nici sa ma incalt cu un pantof de-un fel si celalalt de alt fel! Stilul meu vestimentar nu exista, mi-l fac eu asa cum imi vine, in fiecare zi. Sunt o fetita retarda de 30 de ani si imi place rozul”, a spus Doria la “Povestiri de noapte”, mandra parca de conditia ei. Daca nu ar fi de ra s, ar fi de plans. Nu de alta, dar oamenii mai putin dotati in partea superioara, si nu ne referim aici la silicoane, ci undeva mai sus, ar trebui ajutati. Cum tehnologia din ziua de astazi nu este suficient de avansata pentru a putea efectua cu succes un transplant de materie cenusie, cred ca un tratament medicamentos ar fi suficient.

'Imi tremura inima cånd intru intr-un magazin>>
Printre pitigaieli si adevarate drame jucate in fata camerei de filmat pentru ca parul ei era mult prea “pleostit” pentru a aparea la TV, Doria mai arunca o perla: “Am zeci si sute de haine pe umerase, si eu umblu in doua treninguri pentru ca mi-e o lene sa caut prin ele...”, asa ca da fuga la magazin si cumpara altele, ca deh!, e mai usor asa, si cum izvorul de bani e nesecat, de ce sa nu profite? Bine se mai plateste in ziua de astazi o prezentatoare Meteo... “Noi, femeile, avem o manie. Intram in fibrilatie cand vedem haine, pantofi, genti sau farduri. Mie imi tremura inima cand intru intr-un magazin, am niste emotii...”, ne informeaza Doria, batandu-se cu mana pe silicon... pardon... pe inima.

Si-a tatuat pe corp semnatura sotului


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.