Razvan Simion si Dani Otil, recent transferati la Antena 1, apeleaza la gusturile publicului pentru a gasi cea mai buna „inlocuitoare“ siliconata a fostei lor colege de la National TV, vedeta Playboy Andreea Spataru. Astfel, cei doi mode
Razvan Simion si Dani Otil, recent transferati la Antena 1, apeleaza la gusturile publicului pentru a gasi cea mai buna „inlocuitoare“ siliconata a fostei lor colege de la National TV, vedeta Playboy Andreea Spataru. Astfel, cei doi moderatori TV vor aduce in studio, incepånd de måine, cinci frumuseti autohtone, din care doar una va fi aleasa, prin votul telespectatorilor, asistenta de platou.

„Neata cu Razvan si Dani“ este noua formula a mai vechiului matinal de la National TV si va debuta maine dimineata la Antena 1. Constienti ca singuri nu vor reusi sa dea desteptarea publicului, mai ales al celui masculin, cei doi prezentatori TV s-au gandit sa mearga pe linia care i-a consacrat. Adica sa nu le lipseasca din studio vreo blonda sexy, eventual fosta Miss Playboy sau, cine stie, poate o bruneta cu picioare lungi de data aceasta. Iar daca fata a trecut si pe la clinica de chirurgie estetica inainte de a calca pragul televiziunii, cu atat mai bine. Cum proaspat siliconata Andreea Spataru a ramas la National TV, in compania lui Tudor de la Fly Project, Razvan si Dani se vad nevoiti acum sa caute o alta „diva& ldquo; care sa le tina isonul la Antena. Pentru a se asigura ca noua prezenta feminina a emisiunii va fi pe gustul publicului privitor, Razvan si Dani vor merge chiar pe mana telespectatorilor. Cei doi vor prezenta cinci aspirante la statutul de asistenta in emisiune, dintre care doar una va fi aleasa, prin votul publicului.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.