Toata lumea e interesata, pe buna dreptate, sa afle dinainte cat de dur este Raportul pe Justitie, iar multi - chiar daca nu vor recunoaste - si-ar freca mainile, fericiti, daca Romania ar fi activata in „Star Trek”-ul clauzei de salvgar
Toata lumea e interesata, pe buna dreptate, sa afle dinainte cat de dur este Raportul pe Justitie, iar multi - chiar daca nu vor recunoaste - si-ar freca mainile, fericiti, daca Romania ar fi activata in „Star Trek”-ul clauzei de salvgardare. Ei bine, spre nefericirea lor, raportul preliminar nu este foarte agresiv, cum spun unii, nici nu ia gatul autoritatilor de la Bucuresti, nici nu ne lasa fara suflare. Oglindeste, la zi, aspecte pe care le cunoastem cu totii si, ca o buna mama adoptiva ce ne este, Comisia Europeana ridica o spranceana si degetul aratator si ne cicaleste pe alocuri, pe unde considera ca mai avem de invatat, ca mai avem de aranjat sau de schimbat. Intr-un cuvant, stie ce-am facut in fiecare zi la scoala, cat am invatat, cat am chiulit, daca ne-am caftit intre noi, colegii, daca am injurat, dar nu ne pune pe coji de nuci.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.