Primarul Sectorului 4 al Capitalei, Adrian Inimaroiu (foto), a demarat proiectul de reabilitare a sectorului pe care il administreaza. In cadrul conferintei de presa pe care a organizat-o ieri cu ocazia "startului" lucrarilor,

Inima

Primarul Sectorului 4 al Capitalei, Adrian Inimaroiu (foto), a demarat proiectul de reabilitare a sectorului pe care il administreaza. In cadrul conferintei de presa pe care a organizat-o ieri cu ocazia "startului" lucrarilor,

Inimaroiu a explicat ca "Planul Urbanistic Integrat", la care a inceput sa lucreze impreuna cu echipa sa de specialisti din primele luni de mandat, este proiectat sa fie finalizat in proportie de 80% pana in luna mai. "Am apasat butonul turbo-start! Toate aceste lucrari au fost demarate. Este un cuvant de onoare pe care eu mi-l dau in fata cetatenilor. Nu este o promisiune, este o realitate care se va incheia in luna mai. Mandatul este de patru ani, deci acela este momentul in care se opreste cronometrul", a explicat primarul.

Este vorba de 1.350 de proiecte de investitii. "Sectorul 4 a fost impartit in 30 de zone si pe fiecare se vor efectua simultan cate 10-11 tipuri de lucrari - reparatii capitale ale sistemului rutier, reparatii si amenajari de parcari, locuri de joaca si zone de recreare, reparatii de alei intre blocuri, extinderi de retele apa si canalizare", a mai spus edilul.

Planul urbanistic integrat este un proiect care se va realiza fara santier permanent si reparatii haotice, care va conduce la aparitia a 22.000 de locuri de parcare, 470 de strazi reabilitate sau asfaltate, 121 de locuri de joaca amenajate si 250 de zone de recreare.

WWW. INIMAROIU. RO. Primarul Sectorului 4 ofera cetatenilor prezentarea integrala a proiectului, cu harta interactiva care faciliteaza identificarea exacta a zonelor de lucru, pe pagina sa de internet, www. inimaroiu. ro. Dar si in brosura pe care a realizat-o din bani proprii. Edilul a declarat ieri ca a scos din buzunar suma de 15.513 lei pentru 10.000 de exemplare ale brosurii care descrie in detaliu "Planul Urbanistic Integrat". Brosurile vor fi distribuite locuitorilor sectorului "cu ajutorul colegilor", a explicat Adrian Inimaroiu.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.