Sectorul 4 al Capitalei va intra intr-un amplu proces de modernizare. Primarul Adrian Inimaroiu a lansat, ieri, un plan urbanistic prin care promite realizarea a peste 1.300 de proiecte edilitare. Mai exact, aceasta unitate administrativa va fi impa
Sectorul 4 al Capitalei va intra intr-un amplu proces de modernizare. Primarul Adrian Inimaroiu a lansat, ieri, un plan urbanistic prin care promite realizarea a peste 1.300 de proiecte edilitare. Mai exact, aceasta unitate administrativa va fi impartita in 30 de zone, in functie de numarul de locuitori, gradul de omogenitate urbanistica si de problemele specifice. Lucrarile, care se vor defasura pe o perioada de patru-sase luni, constau in extinderea retelelor de apa si canalizare, modernizarea si reabilitarea sistemului rutier, amenajarea parcarilor si a locurilor de joaca, investitiile depasind 300 de milioane de lei. Planul este insotit de o brosura, care cuprinde ilustratii si care explica pasii necesari realizarii proiectelor.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.