Raportul privind modalitatea in care armata si politicienii israelieni au actionat in timpul razboiului din 2006 contra Hezbollah, soldat cu esecuri de proportii pentru Israel, urma sa fie prezentat miercuri seara. Raportul interimar al comisiei Wino
Raportul privind modalitatea in care armata si politicienii israelieni au actionat in timpul razboiului din 2006 contra Hezbollah, soldat cu esecuri de proportii pentru Israel, urma sa fie prezentat miercuri seara. Raportul interimar al comisiei Winograd, din aprilie, fusese foarte dur cu administratia Olmert, iar raportul final de acum se astepta sa nu fie nici el foarte favorabil acestuia. Totusi, conform fragmentelor obtinute de presa, se pare ca tonul la adresa premierului a devenit mai putin acuzator, comisia concentrindu-se pe situatia precara in care se afla armata israeliana. Ehud Olmert a devenit nepopular in sondajele de opinie, dar s-a angajat sa nu paraseasca postul din fruntea guvernului, pentru a rezolva problemele subliniate in raport. (L.C.)


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.