Noua familii din localitatea Vadu Rosca, afectate de inundatiile din anul 2005, nu au semnat procesul verbal de preluare a locuintelor construite cu fonduri de la Guvern, in localitatea Botarlau. Situatia locuintelor a fost discutata la sedinta Comi
Noua familii din localitatea Vadu Rosca, afectate de inundatiile din anul 2005, nu au semnat procesul verbal de preluare a locuintelor construite cu fonduri de la Guvern, in localitatea Botarlau. Situatia locuintelor a fost discutata la sedinta Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta. Conform informarii prezentate de autoritatile locale, din totalul de 146 locuinte construite au fost predate 137 locuinte pe baza de proces verbal in conformitate cu prevederile Ordonantei de Urgenta a Guvernului nr. 68/2006. Primarul comunei Vulturu, Alexandru Mihalcea, a afirmat ca, deocamdata, cei 9 care nu au semnat procesele verbale nu isi vor pierde locuintele de la Botarlau.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.