Actorul Claudiu Bleont joaca rolul unui chirurg diabolic in filmul “Last Night”, care il are cap de afis pe cunoscutul erou al filmelor de actiune Steven Seagal. Bleont a descris intalnirea cu Seagal drept intimidanta, tinand cont de fapt
Actorul Claudiu Bleont joaca rolul unui chirurg diabolic in filmul “Last Night”, care il are cap de afis pe cunoscutul erou al filmelor de actiune Steven Seagal. Bleont a descris intalnirea cu Seagal drept intimidanta, tinand cont de faptul ca actorul american este maestru in arte martiale, nemaivorbind despre statura impozanta a acestuia. Romanul regreta insa ca nu a simtit mana grea a actorului, tanjind sa fi primit macar o palma de la el. Si asta pentru ca, urmand litera scenariului, personajul interpretat de Bleont moare impuscat. “Probabil ca m-a vazut asa, mai mic, si si-a spus ca nu merit efortul. 'Hai sa-l impusc>>“, a povestit amuzat actorul pentru emisiunea “Conferinta de presa”, difuzata de Antena 2. Productia “Last Night” se turneaza zilele acestea la studiourile Castel Film si are ca tema un conflict izbucnit intre mafia rusa si cea mexicana, din cauza drogurilor, dupa cum a prezentat povestea filmului chiar vedeta americana, in timpul vizitei pe care a facut-o ieri la liceul I. L. Caragiale, unde le-a vorbit elevilor despre riscurile la care se expun in cazul consumului de stupefiante. Seagal, membru al Brigazii Internationale Antidrog (BIA), a acceptat, pentru a doua oara (n.r - prima data in 2005, la Palatul Copiilor), sa fie alaturi de ANA (Agentia Nationala Antidrog) si de presedintele BIA, Petar Menov, in mijlocul tinerilor bucuresteni, intr-o campanie antidrog la nivel national. Seagal a promis ca in cursul acestui an isi va face timp pentru a cunoaste mai bine Romania, urmand sa se intalneasca, tot pe probleme antidrog, cu studenti romani. Vedeta a acceptat sa sprijine campaniile antidrog ale BIA in tarile din regiunea balcanica.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.