Orban a declarat ca a avut "o discutie" cu un procuror, cu privire la stadiul cercetarilor in dosarul accidentului din decembrie 2007, subliniind ca nu a fost vorba despre o audiere. Potrivit NewsIn, anchetatorii i-au spus lui Orban ca poate propune
Orban a declarat ca a avut "o discutie" cu un procuror, cu privire la stadiul cercetarilor in dosarul accidentului din decembrie 2007, subliniind ca nu a fost vorba despre o audiere. Potrivit NewsIn, anchetatorii i-au spus lui Orban ca poate propune audierea ca martori a unor persoane sau poate da si el declaratii in cauza. Dupa audierea ministrului si in urma studierii raportului medico-legal primit de la IML, cu privire la starea de sanatate a presupusei victime a accidentului in care a fost implicat Orban, anchetatorii vor trebui sa ia o decizie in acest dosar. Legistii au stabilit ca leziunile presupusei victime a incidentului rutier nu au fost cauzate de un accident de circulatie, infirmand astfel ipoteza potrivit careia adolescenta ar fi fost lovita de masina ministrului. (A.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.