Un fotbalist din comuna doljeana Tuglui a suferit, anul trecut, un accident la coloana vertebrala si nu va mai putea face sport de performanta.

Titel Dumitrescu este cunoscut in Tuglui ca un barbat jovial, caruia ii place foarte mult fotb
Un fotbalist din comuna doljeana Tuglui a suferit, anul trecut, un accident la coloana vertebrala si nu va mai putea face sport de performanta.

Titel Dumitrescu este cunoscut in Tuglui ca un barbat jovial, caruia ii place foarte mult fotbalul. Din pacate, viata a fost cruda cu el si, dintr-o greseala, a ajuns imobilizat la pat. S-a urcat o singura data in viata pe motoscuter si putea sa isi piarda viata. „Am vrut sa ma duc sa fac baie. Inainte de asta, am vazut un motoscuter la poarta si am vrut sa incerc sa merg pe el. Mi-am pierdut mintile si m-am urcat pe el. A fost pentru prima data cand m-am urcat pe motoscuter. Nu am mers prea mult si s-a intamplat nenorocirea” - a marturisit fostul fundas dreapta al echipei din comuna. Neatentia l-a costat mult pe Titel, el avand coloana fracturata in trei locuri. Din fericire, toti cei din jur si-au exprimat atasamentul fata de el si doresc sa il ajute, de la Primaria din Tuglui, pana la Asociatia Judeteana de Fotbal Dolj. La inceput, primarul a fost cu zambetul pe buze, insa cand a aflat de ce am venit, s-a schimbat brusc la fata. „Era un baiat extraordinar, tot timpul vesel. Nu a suparat pe nimeni cu nimic. Personal, voi face tot posibilul sa il ajut sa isi revina. Are sanse de redresare, insa ele sunt destul de mici. Traim cu speranta ca isi va reveni” - a recunoscut Paulica Neagoe, primarul comunei doljene. Si colegii formatiei Avantul Tuglui au avut numai cuvinte laudative la adresa lui: „Se daruia cu totul echipei. Ne va lipsi foarte mult. El crede ca se va face bine si trebuie sa il sprijinim” - a spus unul dintre coechipieri.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.