Unul dintre nepotii vrajitoarei Omida, Eduard Raul Motoi (foto), in varsta de 22 de ani, a fost arestat, ieri, de magistratii Judecatoriei Buftea pentru 15 zile, sub acuzatia de talharie. Eduard Motoi, zis Vitalis, nu este la prima fapta de acest ge
Unul dintre nepotii vrajitoarei Omida, Eduard Raul Motoi (foto), in varsta de 22 de ani, a fost arestat, ieri, de magistratii Judecatoriei Buftea pentru 15 zile, sub acuzatia de talharie. Eduard Motoi, zis Vitalis, nu este la prima fapta de acest gen. Surse judiciare ne-au declarat ca Eduard Raul Motoi a fost arestat si in cauza privind talharia comisa asupra fetei lui Teodor Melescanu, Mariana Melescanu. Acum, Eduard Raul Motoi este acuzat de o talharie pe care a comis-o pe 29 decembrie 2007 in orasul Voluntari. Victimele tocmai plecasera de la Complexul Europa, unde detin un stand.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.