Compania miniMax Discount va deschide azi primul magazin din zona de vest a Romaniei, la Arad, in urma unei investitii de 750.000 de euro, reteaua ajungand astfel la un total de 13 unitati, informeaza Mediafax.
Rainer Exel, directorul general al
Compania miniMax Discount va deschide azi primul magazin din zona de vest a Romaniei, la Arad, in urma unei investitii de 750.000 de euro, reteaua ajungand astfel la un total de 13 unitati, informeaza Mediafax.
Rainer Exel, directorul general al miniMax Discount, este de parere ca odata cu inceperea noului an este nevoie de o extindere. "La inceput de an, abordam o noua etapa, expansiunea catre zona vestica a tarii. Inauguram la Arad prima filiala care va da tonul dezvoltarii retelei in aceasta regiune, spre care vom indrepta o serie importanta a investitiilor anului 2008", a marturisit directorul.
In programul anului 2008 este planificata deschiderea a 20 de magazine in urmatoarele orase: Brasov, Buzau, Navodari, Ovidiu, Petrosani si Turnu Magurele, astfel accelerandu-se ritmul expansiunii la nivel national. Fiecare magazin va avea o suprafata de vanzare de 1.000 metri patrati, sase case de marcat si 80 de locuri de parcare.
Oferta de produse a lantului de magazine cuprinde 1.700 de articole, precum fructe si legume, carne proaspata, mezeluri, produse lactate, produse congelate, alimente de baza, bauturi, tutun, spirtoase, cosmetice si detergenti, produse de uz casnic si articole nealimentare.
In prezent compania detine magazine in: Calarasi, Campulung Muscel, Cernavoda, Hunedoara, Mangalia, Oltenita, Rasnov, Pucioasa, Slatina, Targoviste si Urziceni, precum si un depozit de 15.000 mp langa Bucuresti. Planurile de dezvoltare a miniMax Discount pe termen lung prevad deschiderea a peste 100 de magazine in Romania. Compania este controlata de grupul austriac Real 4 You, care a anuntat anul trecut ca va construi si o retea de centre comerciale cu profil de discount la: Botosani, Braila, Focsani, Pitesti, Satu-Mare, Sibiu si Bucuresti.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.