Ghinion. Britanicul care a castigat saptamana trecuta aproape 25 de milioane de euro sufera de anevrism aortic Stephen Smith, britanicul care a castigat marele premiu pus in joc de loteria din Anglia, ilustreaza perfect stravechea zicala "Banii nu a
Ghinion. Britanicul care a castigat saptamana trecuta aproape 25 de milioane de euro sufera de anevrism aortic Stephen Smith, britanicul care a castigat marele premiu pus in joc de loteria din Anglia, ilustreaza perfect stravechea zicala "Banii nu aduc fericirea". Desi este mai bogat cu 18.992.109 de lire sterline, adica aproape 25 milioane de euro, barbatul este atat de bolnav, incat nici nu se mai poate bucura de norocul care a dat peste el. Smith, in varsta de 58 de ani, sufera de anevrism aortic, o afectiune a inimii care il poate ucide in orice clipa. Daca aorta se rupe si se declanseaza o hemoragie puternica, Stephen are la dispozitie doar 30 de minute pentru a fi transportat la spital si tratat, in caz contrar survenind decesul. O sansa la zece "Stiu ca traiesc cu o bomba cu ceas in interiorul meu. Nu imi fac griji, insa, pentru mine, ci pentru sotia mea, Ida, pe care o las singura pe lume. As renunta bucuros la toti banii castigati saptamana trecuta, daca as gasi un leac care sa imi prelungeasca viata si sa pot trai in continuare alaturi de nevasta mea", a declarat Smith. "Banii nu-mi folosesc pentru ca, din cate stiu eu, nu sunt prea multe magazine in cimitir", a adaugat el, ironic. Chiar daca a devenit milionar peste noapte, barbatul nu se poate folosi de avere pentru a grabi procesul de insanatosire. Smith trebuie sa astepte pana anevrismul ajunge la o anumita dimensiune pentru a putea fi operat. Chiar si asa, nimeni nu ii garanteaza reusita interventiei, el avand doar una din zece sanse de supravietuire.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.