Nu va invit la simbioza cu o capota aflata intr-un schimb de caldura cu mediul exterior. Clipe de ragaz oferite "animalului" de companie rutiera dup-un drum pan' la Carlibaba si-napoi . Cand nu poate mama, saraca, sa-mi aduca de-ale gurii, ma porne

Nu va invit la simbioza cu o capota aflata intr-un schimb de caldura cu mediul exterior. Clipe de ragaz oferite "animalului" de companie rutiera dup-un drum pan' la Carlibaba si-napoi . Cand nu poate mama, saraca, sa-mi aduca de-ale gurii, ma pornesc eu ca soferita pe soselele patriei, ca de autostrazi nu poate fi vorba, inca, doar n-o sa m-apuc sa defilez c-un A4 pe planurile si studiile de fezabilitate scoase in fata de drumari in orice ocaziune de-a se potrivi bine pe "sticla" cu alte lucrari de SF la o ora contraindicata scepticilor..

Va invit la raceala unei capote proaspat lustruite.Acolo unde simti oniric cum lascivul iti ataca violent simturile, si-ti scormoneste adanc feminitatea de miss, admit ca si 2006 ar fi fost un an bun in domeniu... Ce traire autentica! Ce extaz! Ce publicitate! Ce "postar"!

"Claudiu Patrascu ramane un excentric si o curiozitate pentru consumatorii de presa mondena" zice Click-ul de azi. O sa ziceti la randul vostru c-am facut o fixatiune pentu acest ziar, c- am ceva bazdac cu el. Da' mi-e drag! Si "ca consumatoare" de presa mondena, mai degraba o devoratoare a ei, mi-e imposibil sa gestionez afluxul generos din domeniu, ce navaleste invadator peste neuronii mei, care-s aceeasi mai tot timpul. De cand m-a supus Jurnalul la penitenta muncii cu scrisul, va declar ca sunt o biata trestie in fata reflexului pavlovian: citesc tot ce-mi pica sub ochi. Ieri m-am surprins neplacut cand imi cazneam ochi printre literele mici ale unei declaratiuni, tot catre consumatori, inscriptionata de aceasta data pe invelisul unei igienice hartii. Nu-s normala! Asa-i?

Bref! Adica - pe scurt, ca doar in cateva zile ne francofonizam in toata masa bucuresteana de revederea cu "Monsieur le President de la France". Ne zice Click-ul, Claudiu Patrascu este o "pasare de noapte: cu vechime in Capitala. Nu-nteleg! E batran? E "bampir"? Daca merg mai departe ma luminez. E colectionar fetelor! Pe langa parcul auto impresionant domnul mentionat in articol colectioneaza si femei superbe. Nu ca am un self-esteem prea dezvoltat, sau ca-s musai egocentrista, da' va spun ca mirobolanta mea faptura lipseste din aceste "clasoare". Oare or fi d-a valma, la gramada? Sau frumos asezate, ordonat militareste pe grupe si categorii de cilindree si varsta, de culoare si consum la suta de zile, de caroserie si daune morale... Curiozitati femeiesti!

Si toate astea genereaza destule batai de cap! O clipa de fericire merita si omu', un motiv de mandrie. El se exista: Claudiu, "contestat deseori pentru traiul de huzur pe care il afiseaza cu nonsalanta", "se trezeste in fiecare dimineata langa frumoasa Roxana Ungureanu, Miss Playboy in 2006". Gandul ma duce, v-am marturisit ca-s fata cu liceu, spre cultura cinematografica din dotare, in "Noaptea cartitei', un domn reporter se trezea si retraia aceeasi zi a vietii sale, iar si iar o lua de la capat, o mai finisa, o mai bibilea. Ma ingrozesc la ideea ca mandria de-a se trezi cu "desteptatorul" actual ar degenera, in disperare, amintita fiind in articol performanta reusita de Claudiu - "sa ramana mai bine de 2 ani langa aceeasi femeie, norocoasa fiind Miss Playboy 2006, Roxana Ungureanu".

Norocoasa, nenorocoasa "biznisu-i biznis" Nurii "rasfatatei iepurasului cu papion" sunt promovati intr-o operatiune de anvergura, la scara europeana, in targurile de masini de peste an in care se prezinta, sustinand spre vanzare "bijuteriile" iubitului: masini tunate - adica de fitze.
Procesul "fitosarii ne este prezentat pe larg intr-un scurt paragraf: "Acest superb Porsche 997 Turbo a fost dotat cu un pachet exterior al firmei de tuning X (nr- n-au cotizat si la departamentul nostru de publicitate), cu praguri joase, eleroane speciale si aparatura muzicala de exceptie. In urma “operatiilor estetice”, care au costat aproximativ 80.000 de euro, masina are acum un motor de 3.500 cmc care dezvolta 650 CP. Claudiu a scos-o la vanzare in cadrul Targului Bradurilor de Lux, iar suma ceruta este de 180.000 de euro."

Ce volute de stil, ce exprimare d-a dreptu' Si alte cazuri mai robuste precm domnu' Pruteanu ar ramane contemplative, asa cum am ramas si eu la poarta noua cand am citit aceste randuri. Bruma de logica ma indemna totusi sa cartesc. Adica motoru' tine de estetica? Maine ma duc sa-mi fac o operatie d-asta, estetica, cardiaca si una de intretinere, la buze, ca e cam pe duca botox-ul.

Printre randuri descoperim, nu cumva sa credeti c-ar fi fost ascunsa, declaratia oficiala de avere a domnului Patrascu.
"In garajul sau se afla un Cadillac Escalade (100.000 de euro), un Porsche 997 Turbo (180.000 de euro), un Mercedes S 600 Long (200.000 de euro), celebrul Ferrari F430 Spider (236.000 de euro) si un BMW X5 (100.000 de euro), achizitionat recent." Mamicaaaa!, exclam, fluierand in cifre sumele respective, ca si cum as sufla in ciorba

Concluzie. Mandria n-a avut niciun fel de-a face cu domnia!

Alivoar!
Fata dupe no5


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.