BOX. Dani Coman l-a pus la punct pe mai tanarul sau coechipier, Marius Constantin (stanga) care "si-a luat jucariile" si a plecat Nervi. Cantonamentul din Portugalia a lasat urme asupra psihicului jucatorilor, Dani Coman sarind la gatul colegului sa
BOX. Dani Coman l-a pus la punct pe mai tanarul sau coechipier, Marius Constantin (stanga) care "si-a luat jucariile" si a plecat Nervi. Cantonamentul din Portugalia a lasat urme asupra psihicului jucatorilor, Dani Coman sarind la gatul colegului sau de la Rapid Sebastian Stan La sedinta de pregatire de marti dimineata, rapidistii si-au dat in petic. Dupa un gol primit de Dani Coman de la noua achizitie Despotovic, Marius Constantin i-a reprosat goalkeeperului ca a gresit. Coman nu a stat pe ganduri si a sarit la gatul colegului sau. Fundasul nu a suportat afrontul adus si a plecat spre hotel, desi Mircea Rednic l-a somat sa ramana. Conform regulamentului de ordine interioara, Constantin a fost amendat cu 1.000 de euro pentru faptul ca a plecat din antrenament. Fundasul rapidist a participat si la cea de-a doua sedinta de pregatire, dar s-a antrenat separat. Cei doi s-au impacat la final si conducerea giulesteana a pus conflictul pe seama tensiunii date de perioada de pregatire. Marius Constantin este recunoscut ca un jucator caruia "ii sare repede mustarul", pe lista celor cu care a mai avut conflicte la Rapid fiind Ionel Ganea, Viorel Moldovan sau Emil Dica.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.