Desi i-am vazut pe Stones
Dupa ce anul trecut am avut parte de cateva concerte memorabile era firesc ca organizatorii de spectacole sa fie sprijiniti. Pentru ca in viitor sa putem fi martori la cat mai multe si mai diverse concerte, mai
Desi i-am vazut pe Stones
Dupa ce anul trecut am avut parte de cateva concerte memorabile era firesc ca organizatorii de spectacole sa fie sprijiniti. Pentru ca in viitor sa putem fi martori la cat mai multe si mai diverse concerte, mai ales ca statul are numai de castigat de pe urma lor, “bi­ru­rile” incasate fiind consistente. S-a intamplat ceva in acest sens? Absolut nimic si din contra, cel mai mare stadion al tarii e in cons­tructie, Sala Palatului se renoveaza pentru unii si e (inca) deschisa pentru altii, alte incinte nu sunt iar soselele noastre ii sperie pe occidentali. Ca la nimeni. Daca in alte foste tari comuniste salile de concert si stadioanele exista (sau au fost construite in ultimii ani) la noi e ca la nimeni. Iar Bucurestiul, fiind singura capitala care nu are un stadion mare sau o arena acope­rita pentru 15-20 de mii de spectatori, organizatorii nostri sunt obli­gati sa improvizeze, programand concerte... in parcari si mai nou in “pavilionul 18”, o hala din Romexpo, construita pentru cu totul alte scopuri. In concluzie, iata cateva nume ale scenei internationale care desi au primit oferte, continua sa ocoleasca Romania, din pricina celor de mai sus: Aerosmith, U2, Madonna, Red Hot Chili Peppers, Robbie Williams, Coldplay (foto), dar si Norah Jones, Diana Krall sau Alicia Keys.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.